1. Miks on saia sees augud?
2.Miks veekeedukannul on küttekeha põhja all?
3.Miks käterätik kuivatab?
4.Kuidas eraldada koort piimast?
5.Miks terav nuga lõikab paremini kui nüri nuga?
6.Miks me liigutame lõikamisel nuga edasi- tagasi?
7.Miks on vindiga purgikaant raske avada?
8.Miks piim üle keeb aga vesi mitte?
9.Kas muna on värske?
10.Miks läheb aken uduseks, kui ma vett keedan?
11.Miks on sügisel köök täis pisikesi kärbseid?
12.Kuidas külm külmkappi saab?
13.Miks hakkavad klaasid külmikus klirisema?
14.Mis on teflon, tema plussid ja miinused?
15.Miks liha praadimisel pehmeks muutub?
16.Miks kukub võileib põrandale alati või allpool?
17.Kuidas kiirendada toidu valmimist keetmisel?
18. Kas tuli põleb külmikus ka siis, kui see on suletud?
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar