Füüsika, keemia, biloogia - käsikäes KÖÖGIS!

Igaüks meist viibib aeg-ajalt köögis, seal süüa ttegemas või kohvi joomas või hoopis niisama istudes. Kindlasti on ka tekkinud mõned küsimused - miks võileib maha kukub või miks on veekeedukannul küttekeha all või hoopis kuidas külm külmkappi saab??? Alljärgnevat lugedes saad kindlasti nii mõnelegi küsimusele vastuse. Toredat lugemist.

esmaspäev, 15. aprill 2019

Sisukord

1. Miks on saia sees augud? 
2.Miks veekeedukannul on küttekeha põhja all?
3.Miks käterätik kuivatab?
4.Kuidas eraldada koort piimast?
5.Miks terav nuga lõikab paremini kui nüri nuga?
6.Miks me liigutame lõikamisel nuga edasi- tagasi?
7.Miks on vindiga purgikaant raske avada?
8.Miks piim üle keeb aga vesi mitte?
9.Kas muna on värske?
10.Miks läheb aken uduseks, kui ma vett keedan?
11.Miks on sügisel köök täis pisikesi kärbseid?
12.Kuidas külm külmkappi saab?
13.Miks hakkavad klaasid külmikus klirisema?
14.Mis on teflon, tema plussid ja miinused?
15.Miks liha praadimisel pehmeks muutub?
16.Miks kukub võileib põrandale alati või allpool?
17.Kuidas kiirendada toidu valmimist keetmisel?
18. Kas tuli põleb külmikus ka siis, kui see on suletud?

Postitaja: Karita Lõbu kell 03:03
Saada see meiligaBlogThis!Jaga X-isJaga FacebookisJagage Pinterestis

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Vanem postitus Avaleht
Tellimine: Postituse kommentaarid (Atom)

Blogiarhiiv

  • ▼  2019 (19)
    • ▼  aprill (6)
      • Sisukord
      • Miks hakkavad klaasid külmikus klirisema?
      • Kas tuli põleb külmikus ka siis kui see on suletud?
      • Miks kukub võileib põrandale alati või allpool?
      • Mis on teflon? Tema plussid ja miinused?
      • Miks liha praadimisel pehmeks muutub?
    • ►  märts (13)
Teema Õhuline. Teemapiltide allikas: funstickers. Toetab Blogger.